سخنگوی وزارت خارجه روسیه نسبت به مصادره اموال روسیه در غرب هشدار داد.
به گزارش انصار به نقل از اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نسبت به مصادره اموال روسیه در غرب هشدار داد و گفت در صورت مصادره دارایی های روسیه، مسکو بر اساس اصل متقابل عمل خواهد کرد.
براساس گزارش ها، دولت امریکا متحدان خود را برای بهره برداری غیر قانونی از دارایی های خارجی روسیه تحت فشار قرار داده است.
نشریه بلومبرگ به نقل از منابع آگاه خود گزارش داده است که «جو بایدن» رئیس جمهورامریکا سران گروه هفت را تحت فشار قرار داده تا طرح استفاده از دارایی های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین را تا زمان نشست ماه جون نهایی کنند.
به نوشته راشاتودی، انگلیس و کانادا هر دو از مصادره دارایی های دولتی مسدود شده روسیه برای تأمین ارتش اوکراین و بازسازی آن حمایت می کنند، اما دو کشور فرانسه و آلمان هنوز در این باره ملاحظاتی دارند.
بیشتر دارایی های روسیه در اتحادیه اروپا و عمدتاً در مرکز تهاتر یوروکلیر مستقر در بلجیم قرار دارد. بر اساس گزارش بلومبرگ، مقامات اروپا نگرانند یک اقدام بیش از حد و بدون توجیه قانونی در این خصوص ممکن است موقعیت یورو را به عنوان یک ارز ذخیره تضعیف کند و آسیب جدی به شهرت اتحادیه اروپا وارد کند.
همچنین روسیه مسدود کردن حدود ۳۰۰ میلیارد دالر از ثروت ملی خود را غیرقانونی دانسته و هشدار داده است که هرگونه اقدام برای در این زمینه مجرمانه است و بدون پاسخ نمی ماند.
«جنت یلن» وزیر خزانه داری امریکا هم پیشتر اعلام کرده بود که واشنگتن و متحدانش به دنبال گزینه هایی برای بهره برداری از دارایی های مسدود شده روسیه خواهند بود. وزیر خزانه داری امریکا همچنین روز پنجشنبه در مصاحبه ای به رویترز گفت که هر اقدامی نیاز به یک دلیل محکم قانونی دارد.
یک روزنامه ایتالیایی نیز به تازگی گزارش داد که «جو بایدن» رئیس جمهور امریکا بار دیگر موضوع استفاده از درآمدهای حاصل از دارایی های مسدود شده روسیه، به ارزش ۳۰۰ میلیارد دالر، برای بازسازی اوکراین را در نشست مجازی گروه هفت مطرح کرده، اما کشورهای عضو اتحادیه اروپا درباره مصادره احتمالی آن هنوز تصمیم گیری نکرده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/31187